ویزای توریستی روسیه

ویزای توریستی روسیه چیست ؟

  • به منظور اقدام برای ویزای توریستی، هر متقاضی باید سند توریست یا دعوت نامه توریستی فراهم کند. به این سند در انگلیسی Tourist Voucher نیر گفته میشود.
    • متقاضی ویزای توریستی روسیه میتواند چنین دعوت نامه ای را از یک هتل یا شرکت معتبر واقع در روسیه که اجازه صدور دعوت نامه ی توریستی را دارد یا بعنوان مثال از یک شرکت مسافری در کشور مبدا دریافت کند. شما همچنین میتوانید.
    • دعوتنامه توریستی میتواند بصورت اصل یا کپی به سفارت تحویل داده شود.
  • هر دعوتنامه ویزاری توریستی روسیه باید شامل مشخصات زیر باشد:
    1. شماره ارجاع (Reference Number) – شروع شده با “MBT xxxxxxxx”.
    2. مشخصات گذرنامه.
    3. تعداد ورود (یک بار ورود یا چند بار ورود).
    4. تاریخ های ورود/خروج به/از روسیه.
    5. نام و نشانی شرکت میزبان.
    6. نام و نشانی هتل.
      • توجه: برگ تاییده هتل (Hotel Booking Confirmation) به عنوان دعوتنامه ی توریستی شناخته نمیشود.
  • ویزای توریستی روسیه فقط برای حداکثر مدت 1 ماه و بر حسب مدت زمان اقامت صادر میشود.
  • تعداد دفعات ورود در طول یک ماه میتواند به شرح زیر باشد:
    • یک بار ورود.
    • دو بار ورود.
    • چند بار ورود – فقط برای دارندگان گذرنامه ی ایالات متحده آمریکا.

 

هزینه های ویزا

هزینه های ویزای توریستی روسیه بسته به تعداد دفعات ورود و زمان صدور متغیر است.

برای شهروندان ایرانی:

  1. ویزای یک بار ورود  2.265.200 ریال (صدور بعد از 1 هفته از ارسال مدارک).
  2. ویزای یک بار ورود 4.530.400 ریال (صدور بعد از از یک روز کاری) فوری.
  3. ویرای دو بار ورود 3.624.320 ریال (صدور بعد از 1 هفته از ارسال مدارک).
  4. ویزای دو بار ورود 7.248.640 ریال (صدور بعد از از یک روز کاری) فوری.
  5. ویرای چند بار ورود 6.795.600 ریال (صدور بعد از 1 هفته از ارسال مدارک).
  6. ویزای چند بار ورود 13.591.200 ریال (صدور بعد از از یک روز کاری) فوری.
  • صدور ویزا در همان روز ارسال مدارک امکان پذیر نیست.
  • تمامی هزینه ها به ریال ایرانی ذکر شده اند.

توجه داشته باشید، هزینه های صدور ویزا از وبسایت سفارت روسیه در ایران ذکر شده اند. برای آگاهی از آخرین قیمت ها، لطفا به وبسایت سفارت روسیه در ایران به نشانی https://iran.mid.ru/en_GB/web/iran_en/visa-fee مراجعه کرده و یا با سفارت تماس بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز

در دست ساخت

 

مشخصات عکس

لطفا بر روی فرم درخواست ویزا یک عکس جدید الصاق بفرمایید.

  • اندازه 3.5 در 3.5 سانتیمتر.
  • رنگی با زمینه سفید.
  • چاپ شده بر روی کاغذ عکس.
  • تمیز و واضح.
  • تمام صورت و چهره معمولی.
  • بدون عینک آفتابی.
  • بدون کلاه، یا هرچیزی که سر را بپوشاند، مگر اینکه متقاضی امکان اش را به دلایل پزشکی، مذهبی یا قومی نداشته باشد.

 

مدت زمان صدور

برای ویزاهای معمولی (غیر فوری) بطور معمول صدور ویزای توریستی روسیه 7 الی 15 روز کاری زمان میبرد، در صورتی که فوری باشد این زمان به 3 الی 5 روز کاری کاهش پیدا میکند.

 

اطلاعات مهم

  • کنسولگری فدراسیون روسیه این حق را برای خود محفوظ میداند که مدت زمان صدور ویزای متقاضی را به تاخیر بیاندازد در صورتی که شفاف سازی یا مصاحبه ای نیاز باشد.
  • تمام هزینه هایی  که شما پرداخت میکنید در زمان تحویل مدارک به سفارت، قابل بازگشت نیست.

 

فرم ویزا

  • متقاضیان اول باید دعوتنامه ی ویزای توریستی را داشته باشند و بعد اقدام به پر کردن فرم کنند. برای دریافت دعوتنامه با ما تماس بگیرید.
  • فرم ویزا بصورت آنلاین باید تکمیل شد، به نشانی https://visa.kdmid.ru
  • هر فرم درخواست باید به طریق زیر پر شود.
    • تمامی اطلاعات درخواست شده و الزامی باید بطور صحیح پر شود.
    • یک عکس به صفحه اول فرم (بعد از چاپ) الصاق شود. عکس باید طبق توضیحات درج شده در بالا باشد.
    • فرم بعد از چاپ باید توسط متقاضی امضای همراه با تاریخ شود.
Scroll to top